Talli ja piha

Tallissa on neljä EU-säädösten mukaista hevoskokoista karsinaa, joiden lisäksi tallissa on kaksi pienempää ponikarsinaa ja varsomiskarsina. Tallissa on myös lämmitetty ja lukollinen varuste-/rehuhuonehuone, jossa hevosten rehut ja varusteet pysyvät kuvina, ehjänä ja järjestyksessä. Varustehuoneen kanssa samalla käytävällä on myös lämmitetty vesi wc.

Ulkona tallin välittömässä läheisyydessä sijaitsee suuri vanha kivinavetta, joka toimii pihattona. Pihatossa kuivikkeena toimii olki, joka takaa mukavan ja lämpimän alustan nukkua.

Hevoset saavat ulkoilla tilavissa tarhoissa ja kesäisin laitumella, jotka ovat aivan tallin pihapiirissä. Tarhaus sopivissa laumoissa ja riittävän suurissa aitauksissa edesautaa hevosten tyytyväsyyttä ja hyvinvointia.

 

Kenttä sijaitsee tarhojen vieressä ja on kooltaan n. 25m x 45m

Leiriläisten tilat

Leiriläiset majoittuvat mukavissa max. neljän hengen huoneissa, jotka ovat sähköillä varustettuja. Viielämpien kelien sattuessa huoneisiin on mahdollista saada lisää lämpöä lämpöpattereilla. Leiriläiset ruokailevat päärakennuksen keittiössä ja saavat käyttää päärakennuksen olohuonetta teoriatunneilla, leffailtana ja muutenkin leirin aikana.

Leirien aikana leiriläisillä on mahdollisuus käydä valvotusti uimassa läheisellä uimarannalla. Lisäksi päärakennuksen sauna on leirin aikana lämpeämässä vaikka joka ilta pyydettäessä. Vapaa-ajalla leiriläisten käytössä on supersuosittu trampoliini suojaverkolla, paljon piha- sekä lautapelejä, kirjoja, lehtiä jne. Tekeminen ei siis varmasti lopu kesken leirin.