Talli ja piha

Tallissa on neljä täyttävää karsinaa, hevoskarsinoiden lisäksi tallissa on yksi pienempi ponikarsina. Tallissa on myös lämmitetty ja lukollinen varuste-/rehuhuonehuone, jossa hevosten rehut ja varusteet pysyvät kuvina, ehjänä ja järjestyksessä. Varustehuoneen kanssa samalla käytävällä on myös lämmin vesi wc.

Ulkona tallin välittömässä läheisyydessä sijaitsee suuri vanha kivinavetta, joka toimii osan hevosten pihattona. Pihatossa hevoset saavat itse päättää haluavatko olla sisällä vai ulkona, jolloin hevoset saavat toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistään ja liikkua ulkona vapaasti silloin kun haluavat.Tällä hetkellä pihatossa asuu ympärivuotisesti 3 hevosta.

Kenttä sijaitsee tarhojen vieressä ja on kooltaan n. 25m x 45m

Leiriläisten tilat

Leiriläiset majoittuvat mukavissa max. neljän hengen huoneissa. Huoneet ovat sähköillä varustettuja ja lämpöpatterin saa pyydettäessä. Leiriläiset ruokailevat päärakennuksen keittiössä ja saavat käyttää päärakennuksen olohuonetta teoriatunneilla, leffailtana ja muutenkin leirin aikana. Leirien aikana leiriläiset voivat käydä valvotusti uimassa läheisellä uimarannalla. Lisäksi päärakennuksen sauna on leirin aikana lämpeämässä vaikka joka ilta.

 

Leiriläisillä on käytössään kaksi aittaa joissa leiriläiset saavat majoittua ja viettää aikaansa leireillä. Leiriläisten "omien huoneiden" lisäksi voivat viettää aikaansa muun muassa päärakennuksen olohuoneessa lautapelejä pelaten tai elokuvia katsoen. Kesällä 2019 leiriläisten käytössä täysin uudistuneet pesutilat!