Leirit 2019

Koronatilanteen johdosta emme ole suunnitelleet kesällä 2020 ratsastusleirejä. Omalle porukalle voit kuitenkin kysellä mahdollisuutta omalle leirille.

 

Leiri

Ajankohta

Ikäsuositus

Vapaita paikkoja

Hinta

Alkeisleiri

11.6.-14.6.2019 4vrk

6-10v

2 paikkaa vapaaa!

200€

Heppaleiri

16.6.-20.6.2019 5vrk

10-14v

4 paikkaa vapaana

200€

Seikkailuleiri

24.6.-28.4.2019 5vrk

6-10v

4 paikkaa vapaana 

200€

Kaikki leirit sisältävät


-Aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala (välipalaa saa pyydettäessä)

-Majoitus tunnelmallisissa aitoissa kolmen/neljän hengen huoneissa

-Mahdollisuus osallistua tallin töihin yhdessä henkilökunnan kanssa

-Leirikaste (vapaaehtoinen)

-Hevosten kauneuskilpailut

-Leiriolympialaiset

-Ratsastusta*

-Mukavaa vapaa-ajan ohjelmaa, pelejä ja leikkejä

-Leiriläisten käytössä on paljon ulko- ja sisäpelejä, kuten sulkapallo, jalkapallo, lentopallo, pingispöytä, kroketti jne. ja sisällä mm. trivial pursuit ja monopoly sekä paljon muita hauskoja pelejä

-Reippaat isoset, jotka keksivät hauskaa tekemistä

-Mahdollisuus vaikuttaa leirin sisältöön

-Jokaiselle hoitohevonen yksin tai kaverin kanssa

-Mukavat hevoset

-Mukava henkilökunta

-Uimista ja saunomista

-Leffailta, karaoke, agilitya, kärryajelua, vikellystä yms. toiveiden mukaan

-Pitkämatkalaiset haemme Parikkalan juna-asemalta veloituksetta

 

Huom. Nopeanvaraajanetu -10e leirin loppusummasta kun varaat leirin ja maksat varausmaksun Tammikuun 2019 aikana.

Sisar-alennus: -10e/hlö

lmoittautuminen: Lisätiedot leireistä ja ilmoittautumiset sähköpostilla venla.pirinen@gmail.com tai tekstiviestillä 0403531533. Ilmoittautumisessa tulee tulla esille: leiriläisen etu- ja sukunimi, ikä, osoite, ratsastuskokemus, pituus, paino, mahdolliset allergiat/sairaudet, huoltajan nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Ilmoittautumisen varmistuttua saat vastausviestillä maksuohjeet ja tilinumeron johon leirin varausmaksu (60e) tulee suorittaa jotta ilmoittautuminen on sitova. Loppumaksun tulee olla maksettuna viimesitään 2 viikkoa ennen leirin alkua tai sen voi maksaa leirille saavuttaessa käteisellä (Meillä ei voi maksaa kortilla).

Lähetämme kaikille leiriläisille leirikirjeen noin kuukausi ennen leirin alkua. Leirikirjeessä kerrotaan lisää muun muassa päiväohjelmasta, sekä varusteista joita leirille tarvitsee mukaan.

Varausmaksua ei palauteta leirin peruuntuessa (paitsi järjestäjän toimesta)

© Selänteen talli, kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Leirien sisällöt

Kaikki leirit sisältävät paljon sekä hevosten että kavereiden kanssa oloa. Hevosten kanssa pääsee touhuamaan niin paljon kuin haluaa, jaksaa ja kerkeää muun ohjelman seassa, lisäksi koska olemme pieni talli täällä pääsee kokeilemaan paljon sellaista jota suurella ratsastuskoululla ei välttämättä pystytä toteuttamaan.

1. Alkeisleiri

Alkeisleiri sopii nimensä mukaisesti aloitteleville ratsastajille joilla ei ole vielä paljoa tai lainkaan kokemusta hevosista. Pelkkä hevoskärpäsen puraisu riittää! Leirillä aloitamme hevostenhoidon alkeista ja etenemme osallistujien tason mukaan siten, että myös hieman kokeneemmat saavat oppia uutta. Leirin ohjelma sisältää mm. ratsastusta kaksi kertaa päivässä, hevosten hoitoa, teoriaa ja paljon hauskaa ohjelmaa (lueteltu yllä)

2. Heppaleiri 

Heppaleiri on suunnattu n. 10-14v tytöille, jotka haluavat päästä touhuamaan hevosten kanssa sekä kokeilemaan hevosharrastuksen eri muotoja. Ohjelmassa mm. hevosten hoitoa, kauneskilpailut, käytännön harjoittelua hevosten käsittelystä ja hoidosta, mahdollisuus kokeilla mm. maastakäsittelyä, kärryillä ajoa ja agilitya. Lisäksi ohjelmassa muun muassa leiriolympialaiset ja hoitohevosten kauneuskilpailut sekä paljon muuta hauskaa. Jokaisen heppahöperön unelmaleiri, jolla ei ole tekemisen puutetta. Leirin sisältö suunnitellaan yhdessä leiriläisten kanssa leirin ensimmäisenä päivänä ja toiveet otetaan huomioon. Huom. kyseessä ei ole perinteinen ratsastusleiri vaan sisältää ratsastusta n. 2-3 kertaa leirin aikana toiveiden mukaan.

3. Seikkailuleiri

Tiedossa on kesän jännittävin leiri! Leiri on suunnattu noin 6-10 vuotiaille jotka haluavat yhdistää hevosharrastuksen ja seikkailumielen samalla leirillä. Leirin aikana teemme mm. metsäretken, paistamme nuotiolla makkaraa ja vaahtokarkkeja, etsimme aarteita sekä pelaamme ja leikimme, vapaa-aikaa unohtamatta. Lisäksi iltaisin kannattaa olla valppaana, koska emme voi tietää jos ulkona alkaa kummitella... Aarteenmetsästyksen ja kummitustarinoiden lisäksi muun muassa hoidamme hevosia, ratsastamme, käymme ajamassa kärryillä ja pidämme hevosten kauneuskilpailut. Lisäksi leiriläiset saavat itse vaikuttaa leirin sisältöön ja esittää toiveita.

Jos jokin jäi mietityttämään tai pohdit itsellesi sopivaa leiriä ole yhteydessä meihin niin voimme auttaa. Meillä on pienet ryhmäkoot jolloin jokainen leiriläinen voidaan ottaa huomioon jotta leiri olisi jokaisen leiriläisen kohokohta. Ikärajat ovat suuntaa-antavia ja niissä voidaan tilanteen mukaan joustaa molempiin suuntiin. :)

 

 

Kesän 2019 leiriesite